Termeni & ConditiiFolosirea, incluzand vizitarea pe site-ul www.sobble.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Comunicari Electronice

Prin accesarea site-ului www.sobble.ro, folosirea, vizitarea sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Sc Noua Luni SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Sc Noua Luni SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.sobble.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Sc Noua Luni SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Sc Noua Luni SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Sc Noua Luni SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sc Noua Luni SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.


Puteti raporta eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa office@9luni.com.


Accesul la site 

Societatea Sc Noua Luni SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Sc Noua Luni SRL, fara acordul scris al acesteia.


Securitatea informatiilor

Sc Noua Luni SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.


Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. 


Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.