SOBBLE PREMIUM
CADITA DE BAIE
VENTI

Baite fericite in cadite moi ca bezeaua!Caditele de baie Sobble sunt proiectate pentru a oferi o baita sigura si  fericita pentru mama si bebelus.Cu 23cm
MAI LUNGA

ISTORICUL
COMPANIEI


Sobble este brandul numarul 1 in Coreea in fabricarea caditelor de baie pentru bebelusi care a dezvoltat prima tehnologie avansata din lume. Produsele sunt fabricate din poliuretan medical de inalta calitate ce asigura bebelusilor siguranta si confort precum imbratisarea mamei. Sobble are ca misiune siguranta bebelusilor si de aceea produce produse de inalta calitate.De ce sa alegi cadita de baie Sobble?
Cea mai inteligenta alegere a tuturor mamelor

De ce sa alegi cadita de baie Sobble?
Usor de folosit

Design ergonomic ce imita imbratisarea mamei

Functie inovatoare termoizolanta

Moale ca bezeaua

Caracteristici importante

★ ★ ★

01


Textura moaleCaditele Sobble nu sunt din material plastic sau gonflabil. Atingeti si simtiti diferenta. Este la fel ca imbratisarea mamei, confortabil si placut.


02


Cu 23cm mai lunga!Cadita de baie Sobble Venti este cu 23 cm mai lunga decat cea pentru nou-nascut. 

Este mai usor de folosit pana la varsta de 36 luni.03


Stoper antiderapant si Sistem de scurgereFata de caditele din plastic, cu stoper fix, Sobble ofera un stoper reglabil, antiderapant, pentru siguranta si confort.

Materialul din care este confectionat stoperul este poliuretan, moale.

Stoperul poate fi reglat, in functie de dimensiunile copilului, pentru o pozitie cat mai confortabila in timpul baitei.04


Retine caldura pentru o lunga perioada de timpPastreaza apa calda de 3 ori mai mult decat orice alta cadita. 

Sobble ofera o functie de izolatie inovatoare. 

Nu va mai fi nevoie sa reumpleti sau sa schimbati apa calda in timpul baitei. Perfecta pentru utilizarea in orice anotimp, inclusiv iarna.


Attention Daca apare indicatia HOT de culoare rosie, nu incepeti baita pana cand culoarea rosie nu dispare. Apa este prea fierbinte!


05


Siguranta uimitoareSobble garanteza siguranta, prin testul oului care sare daca este aruncat de la doi metri. Cadita pentru baie Sobble, are o capacitate de absorbtie remarcabila la impact, oferind o baie sigura pentru copii. Este prima si singura cadita din lume confectionata din spuma PU moale.CuloriAlb

VerdeRoz

Albastru

AMBALAJ PREMIUM

PENTRU CADOURaportul testului de siguranta aprobat de catre SGS


Vezi raport
  Atentie!

Deoarece Sobble este fabricat din poliuretan, mici bule pot aparea pe spatele caditei, datorita procesului de fabricatie - nu sunt considerate defecte si nu prezinta nicio problema pentru utilizarea lor.


De unde sa cumperi?


Poti gasi produsele Sobble pe urmatoarele siteuri partenere